Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Style your Life

Η Φιλανθρωπική Επίδειξη Μόδας του Συνδέσμου Καρδιοπαθών Λευκωσίας 

Το στυλ και η καλή διάθεση κυριάρχησαν για ακόμα μια φορά στην ετήσια φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Καρδιοπαθών Λευκωσίας με το Τμήμα Εργαζομένων Γυναικών ΣΕΚ Λευκωσίας–Κερύνειας. Φίλοι της μόδας με το σύνθημα Style your Life παρευρέθησαν το περασμένο Σάββατο, 16 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΣΕΚ όπου η HELLIES Boutique και η ECCO shoes παρουσίασαν τις τελευταίες τάσεις της γυναικείας μόδας, για το Φθινόπωρο - Χειμώνα του 2019 - 2020. Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν ο 101,1 Δίεση Κύπρου.

Στην πασαρέλα, εκτός από επαγγελματίες μοντέλα, περπάτησαν εθελόντριες και μέλη του Συνδέσμου Καρδιοπαθών Λευκωσίας αλλά και απλές γυναίκες -όλων των ηλικιών- που αγαπούν τη μόδα.  

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Στροβόλου κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, του οποίου η εκδήλωση τελούσε υπό τη αιγίδα του, εξήρε τον αγώνα του Συνδέσμου για την στήριξη των καρδιοπαθών και της διασφάλισης των δικαιωμάτων τους, καθώς επίσης και για τις ενέργειες του Συνδέσμου για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τα καρδιαγγειακά νοσήματα. Μάλιστα, υποσχέθηκε ακόμα πιο στενή συνεργασία του Δήμου Στροβόλου με τον Σύνδεσμο Καρδιοπαθών Λευκωσίας η οποία θα αποβεί προς όφελος της κοινωνίας.  

Η Ευγενία Ρόσση, εκ μέρους του Συνδέσμου Καρδιοπαθών Λευκωσίας, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και τους χορηγούς για τη συνεχή στήριξη τους προς τον Σύνδεσμο και υπογράμμισε τη σημασία τέτοιων εκδηλώσεων που στόχο έχουν την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τις καρδιοπάθειες.

Όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα ενισχύσουν τις υπηρεσίες και τα προγράμματα του Συνδέσμου Καρδιοπαθών Λευκωσίας.

  • Grammar School 31/10/2019

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΤΟΥ Συνδέσμου Καρδιοπαθών Λευκωσίας κ Κίκης Χαννίδης παραλαμβάνει επιταγή απο το Διευθυντή του Grammar School κ Ανδρέα Αφάμη, η οποία είναι αποτέλεσμα του εράνου που διεξήγαγαν μαθητές του σχολείου. Για ακόμα μια χρονιά το Grammar School στηρίζει έμπρακτα το έργο του Συνδέσμου μας. Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες στους μαθητές, καθηγητές και στην Διεύθυνση του σχολείου.

  • Φθινοπωρινή Εκδρομή 2019

Ο Σύνδεσμος μας διοργανώσε εκδρομή το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στην Αμμόχωστο με προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αποστόλου Ανδρέα στα κατεχόμενα.

  • Την Πέμπτη 26/09/2019 πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο δείπνο που παραθέτει ο Σύνδεσμος Καρδιοπαθών προς τιμή των εθελοντών του.

Σε μια σεμνή εκδήλωση ο Γραμματέας του Συνδέσμου κ. Στέλιος Χριστοδούλου εξέφρασε την  εκτίμηση όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του προσωπικού προς τους εθελοντές για την διαχρονική αφοσίωση τους και άμεση ανταπόκριση σε ότι τους ζητηθεί.

Επιπλέον, μας δόθηκε η ευκαιρία να τιμήσουμε ένα ξεχωριστό εθελοντή, τον κ Γιώργο Έλληνα, ο οποίος διετέλεσε για πολλά χρόνιας ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου. Για λόγους υγείας αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, όμως είμαστε βέβαιοι  ότι πάντοτε θα είναι δίπλα στο Σύνδεσμό μας όταν το χρειαστεί.

Κατά την διάρκεια της συμμετοχής του στο Διοικητικό Συμβούλιο προσέφερε στο μέγιστο βαθμό τις υπηρεσίες του. Πάντοτε αντικειμενικός αλλά και τυπικός στις ευθύνες που του ανατέθηκαν ως ταμίας, διεξήγαγε τα καθήκοντα του στο ακέραιο.

Κύριε Έλληνα σας Ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε ότι καλύτερο